Verkon työkalut

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Verkossa toimimisen työkalut

Miten saada tekstitykset some-videolle? Millä työkalulla saa tehtyä näyttävän kansikuvan Facebook-tapahtumalle? Millä vempaimilla voin parantaa kuvan, videon ja äänen laatua? “Verkossa toimimisen työkalut” tarjoaa kattavan listan erilaisia työkaluja, joilla tuottaa ja työstää sisältöä verkon eri kanaviin. On kyseessä sitten kokouksen järjestäminen verkossa, somekuvan, videon tai Podcastin tekeminen, saa osallistuja itselleen vinkit ja ohjeet useiden eri työkalujen käytöstä.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Etäkokoustamisen ja -tapaamisen ABC

Kuinka kokous voidaan toteuttaa sujuvasti verkkoympäristössä? Mitä asioita kokouksen järjestäjän ja osallistujan on syytä ottaa huomioon etätapaamisissa ja -kokouksissa? “Etäkokoustamisen ja -tapaamisen ABC” -koulutuksessa sukelletaan sähköisissä ympäristöissä tapahtuvan kokoustamisen perusteisiin ja tutustutaan etäkokoustamisen mahdollistaviin työkaluihin kuten Google Hangoutsiin ja Google Driveen. Osallistuja saa koulutuksesta avaimet etäkokoustamisen ja -tapaamisten käytäntöihin sekä osaa toimia erilaisissa etätapahtumissa.