Kokoomuksen puoluekokous on valinnut uuden johdon puolueelle

6.9.2020

Kokoomuksen puoluekokous valitsi Porissa puolueelle sunnuntaina kolme varapuheenjohtajaa ja puoluevaltuuston puheenjohtajan. Puolueen puheenjohtajana jatkaa Petteri Orpo

Kokoomuksen puoluekokous Porissa valitsi Petteri Orpon jatkamaan puheenjohtajana kolmannelle kaudelle. Orpo on johtanut kokoomusta kesäkuusta 2016.

Varapuheenjohtajaksi jatkokaudelle valittiin Antti Häkkänen. Uusiksi varapuheenjohtajiksi valittiin Elina Lepomäki ja Anna-Kaisa Ikonen.

Antti Häkkänen, 35, on toisen kauden kansanedustaja. Hän on kotoisin Mäntyharjulta. Koulutukseltaan Häkkänen on oikeustieteen maisteri.

Espoolainen Elina Lepomäki, 39, on ollut kansanedustaja kesästä 2014. Lepomäki on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri.

Anna-Kaisa Ikonen, 43, on ensimmäisen kauden kansanedustaja Tampereelta. Ikonen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden tohtori.

Puoluevaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Heikki Autto, 36. Rovaniemeläinen Autto on toisen kauden kansanedustaja. Koulutukseltaan hän on hallintotieteiden maisteri.